North Outdoor

Tidlöst funktionella produkter för friluftsliv och äventyr

Om oss

Vi är en e-handlare som erbjuder ett handplockat sortiment anpassat till den naturnära personen. Eftersom vi själva bor i Tärnaby och har intresse för friluftsliv och outdoor har vi skapat vårt sortiment utifrån de behov vi själva önskar oss använda. Vi säljer prisvärda produkter utifrån våra egna behov, framtagna speciellt till dig som föredrar funktionalitet i första hand. Vårt sortiment av robusta produkter är framtagna till fritidsaktiviteter som exempelvis vandring, jakt, fiske, snöskoteråkning och svampplockning. Det vi säljer passar även dig som har ett naturnära boende och dig som via ditt yrke har anknytning till skog och mark. Tanken är att det du köper av oss ska du ha glädje av under lång tid. Vi strävar hela tiden att förbättra vårt sortiment av nyttoprylar som passar till friluftsliv i nordiska förhållanden. Vi är okomplicerade personer som älskar naturen och det ska vara enkelt att ha med oss att göra, alltså inget tjafs - kvalitetsprylar till rätt pris helt enkelt.

Vår ambition

Vi utvecklar vårt sortiment vi själva önskar oss och som vi tror våra likasinnade också söker. Därför är det viktigt för oss att alltid förbättra och anpassa vår produktmix så den bäst tillgodoser våra och naturligtvis dina önskemål. Vi vill vara onlinebutiken för den vars hjärta klappar för natur och äventyr.

Köket i vildmarken

Inget är härligare än att göra sin mat över öppen eld efter en dag med aktiviteter i skogen, fjällen eller efter en lyckad jakt. Vi vill att du har förutsättningar till att skapa din läckra måltid oavsett var du befinner dig, om du fricampar, är i jaktstugan, i fritidshuset, under skoterturen, vid bär- alternativt svampplockningen eller gör ett uppehåll i vandringen. Därför är vår ambition att uppmuntra till att skapa goda rätter i naturen och sedan lägga ut recepten som inspiration till dig. God mat i underbar miljö helt enkelt.

Enkel e-handel med oss

Genom att vara okomplexa är det viktigt för oss att sälja online. Erbjuda vårt sortiment till dig som har långt till närmaste shop med utbud som vårt. Därför är det naturligt att vi erbjuder fri frakt (vid beställning över 500 kr). När din beställning kommer in till oss plockar och packar vi oftast samma dag. Skulle du däremot inte vara nöjd har du 30 dagars öppet köp och enkel returfrakt. Du ska känna närhet och tillgänglighet till oss och vår outdoorshop oavsett vad du bor och inte behöva åka flera mil, våra produkter kommer till dig och du får tid att ägna dig åt annat. Därför är snabba leveranser självklart och ska generera bästa köpupplevelse. Vi vill gärna lära känna dig och vi uppskattar att du kontaktar oss med frågor och kommentarer.


Kontaktuppgifter North Outdoor.

NorthOutdoor / SF i Tärnaby AB
Bergastigen 7
920 64 TÄRNABY
info@northoutdoor.se 
070-5832157
Orgnr: 556717-0823 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information